divendres, 28 de desembre del 2012

Les Guilleries


El dia s'aixecava sense pluja i els components de l'expedició: Sergi, Josep, Pere, Rodrigo i Miquel ens posàvem en marxa direcció Santa Coloma de Farners. Mentre anàvem per l'autopista ja veiem les primeres gotes amb l'esperança de que no empitjorés (que inconscients...).

Un cop arribem a Santa Coloma de Farners i preparats amb roba impermeable comencem a endinsar-nos cap a la zona de les Guilleries  Després d'un tram d'asfalt abandonem la carretera poc transitada per començar l'ascensió cap a Can Huix, s'ha d'especificar que nosaltres ens vam confondre i vam realitzar la ruta en sentit invers, això fa que la pujada fins a l'ermita de la Mare de Deu del Pedró sigui força més dura que si es fa en sentit invers. Durant tota l'ascensió vam tenir la pluja com a companya ja que quan vam arribar a la taverna del Sobirà estàvem tan mullats que ens feia inclús vergonya entrar a menjar alguna cosa. Cal dir que es van portar d'allò més bé amb nosaltres, inclús ens van posar una olla amb brases a sota la taula per poder calentar els peus que portàvem empapats.


Un cop recuperats del fred i de la gana només calia abrigar-nos bé amb paper de diari per poder afrontar el descens de quasi 20 km on per sort ja no va ploure més.

Al arribar a Castanyet la pista asfaltada ens feia abandonar el camí ple de fang des de la taverna del sobirà.






La sortida ens ha agradat moltíssim, això que la pluja segurament passarà factura a més d'un. De totes maneres de segur que la repetirem perquè val la pena gaudir del paisatge en un dia ben clar i sense boira.

La recomanem a tothom.




A la fotografia de dalt podem veure l'Ermita de la Mare de Deu del Pedró






El Rodrigo entrant en calor...



 VISTA AMB 3D DE LA SORTIDA







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada