diumenge, 23 de febrer del 2014

I Volta Afibike a Collserola

Avui diumenge 23 de febrer, hem decidit fer una d'aquelles rutes que fan afició. Es tractava principalment de fer una ruta més llarga de lo habitual, de cara a entrenar-nos per la Pedals de Foc. 

La idea era realitzar una ruta de 62 km pujant per Can Borrell i Can Jané, i donant la volta fins a Sant Pere Martir i Molins de Rei. 

Finalment però, no hem realitzat la ruta des de Sant Cugat sinó des de Cerdanyola per Can Coll, pel que haguéssim registrat més de 75 km, però se'ns ha fet molt tard i al arribar a Sant Pere Martir hem hagut de tirar pel dret baixant per Sant Feliu del Llobregat.



Per tant, el recorregut que hem fet ha estat, Castellbisbal fins a Sant Cugat per Rubí, un cop a Sant Cugat hem anat fins a Can Coll on hem esmorzat, i posteriorment hem pujat fins al Forat del Vent i el Portal de Valldaura. 

Després hem fet tota la Ctra de les Aigües fins a Sant Pere Martir, i hem baixat direcció a Sant Feliu del Llobregat per Can Carbonell fins a enllaçar el camí del riu fins a Castellbisbal. 



En total hem registrat 62 km on hem gaudit com a nens, ha fet caloreta i un dia fantàstic, per això havies d'anar amb peus de plom a la Ctra de les Aigües ja que avui estava plena de gom a gom. 




Plànol del recorregut:


Perfil altimètric de la ruta:


Track de la ruta:

         
    

1 comentari:

  1. Buenos dias Tito,
    quisiera comentarte un tema referente a Superman.
    Podrias ponerte en contacto conmigo en jortenanv@gmail.com

    Gracias.
    Jor-Ten

    ResponElimina