dijous, 27 de desembre del 2012

LES GUILLERIES RETURNS 12 D'OCTUBRE DEL 2006:

Un altre any, i com l'home és l'únic animal que tropessa amb la mateixa pedra dues vegades, vam voler intentar la ruta de les guilleries el dia 12 d'octubre. És cert que sabíem quines eren les previsions meteorològiques, però així i tot, teníem l'esperança de que el dia es mantingués.

Mentre anàvem per l'autopista ja ens queia una bona, i al arribar a Santa Coloma de Farners ens vam estar una bona estona dins de la furgoneta, que molt amablement ens va deixar el Dani, pensant a veure que decidíem.


Finalment la veu inconscient d'en Rodrigo va sonar més alta que la dels altres, paraules com: en una hora s'escampen els núvols, o ja no plourà més, són habituals d'aquest meteoròleg frustrat, que a més a més no sol adivinar-la.

Potser és, que era perfectament conscient que no deixaria de ploure, ja que s'acabava de comprar un impermeable de The North Face que es mereixia una bona estrena.

Al preparar les bicicletes, semblava que el dia ens donava una treva, i durant tot l'ascens fins a la Taverna del Sobirà, el cel ens va deixar força tranquils.

Un cop vam esmorzar-dinar, ja que era força tard, les previsions d'en Rodrigo es feien evidents i mentre baixàvem de tornada, ens va caure un aiguat que ens va deixar ben xops. A més el fang no va colaborar en un final de recorregut per recordar.

De tota manera, el cert és que probablement ho tornarem a intentar, el recorregut ho mereix, i el paisatge també.

Sergi


  

Les vistes són magnífiques...






Informació del Track i plànol de la sortida:




      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada