dilluns, 14 de juliol del 2014

Diumenges d'Estiu

Darrerament els diumenges estem aconseguint arreplegar un grup nombrós de ciclistes, el passat cap de setmana vam poder trobar-nos amb la colla de Barcelona i Cerdanyola a Can Jané: 



I ahir vam coincidir amb en Toni, el Tito, el Pere, el Miquel i en Sergi, per fer una bona sortida de diumenge. Només mancava en Rodrigo que estava fora de vacances.

El recorregut va ser distret, i força exigent donades les altes temperatures. 

Primer vam anar direcció Molins de Rei per veure si encara baixava aigua per la cascada de la Rierada



Posteriorment vam pujar fins a Sant Bartomeu per un camí amb un desnivell molt important per enfilar cap a Sant Feliu del Llobregat.























La nostra intenció inicial era arribar fins a Sant Pere Martir però alguns de nosaltres se'ns va fer tard, així que vam donar mitja volta i vam tornar pel riu per parar a esmorzar a Can Rabella.

Després d'emorzar ens vam dividir en dos grups, uns van tornar directament cap a Castellbisbal pel riu, i en Tito, el Toni i jo mateix, vam tornar a pujar a Papiol per després enfilar cap a la Salut i el Puig Madrona.


Després d'una calor infernal, i un cop ja havíem arribat a casa, el Toni i el Tito que no en tenien prou, van tornar a baixar cap a l'estació per pujar per Can Coromines i Can Costa, jo vaig preferir la piscina...

Al final van sortir uns no menyspreables 44 km en el meu cas, i 54 km pel Toni i el Tito.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada